Thaise kip met champignons en asperges

Thaise kip met champignons en asperges

4 eetlepels olijfolie,
300 gram kipfilet,
150 gram champignons,
1 teentje knoflook fijngesneden,
6 asperges,
75 gram peultjes,
1 kleine krop paksoi,
3 bosuitjes,
2 eetlepels chinese sojasaus,
2 eetlepels vissaus,
peper en zout.

Kipfilet in reepjes snijden. Champignons in plakjes snijden. asperges schillen, in stukjes van 3 centimeter snijden en beetgaar koken.
Bosuitjes in stukjes snijden. Paksoi in reepjes snijden. Olie verhitten en kipfilet snel bruin bakken. Peultjes, asperges, paksoi, champignons, lente-uitjes en knoflook toevoegen en 5 minuten bakken. Afmaken met vissaus, sojasaus, peper en zout.

Lekker met Pandan rijst van Silvo

print dit recept

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *