Pasta pesto 2e

Pasta pesto

Bosje basilicum (de blaadjes),
3 teentjes knoflook,
100 gram parmezaanse kaas (aan een stuk, niet van die vieze zakjes) met een flinke scheut olijfolie pureren tot pesto.

Bosje groene asperges in stukjes en een handvol sugarsnaps 3 minuutjes voorkoken en uit laten lekken. Ui in stukjes snijden en fruiten in olijfolie, teentje knoflook uitpersen en erbij met een grote groene paprika in stukken.
Asperges en sugarsnaps erbij en groente op smaak brengen met peper en zout.

Half pak spaghetti beetgaar koken, verse pesto erbij en 200 ml room.

Spaghetti in borden met groente erop en nog wat geraspte parmezaan.

Mmm..

Eet smakelijk! Ik zie u graag terug op ernakookt.nl
Heeft het u goed gesmaakt? Hebt u een mooie foto van uw gerecht of heeft u opmerkingen over een recept? Dan kunt u dit delen op http://www.facebook.com/ernasrecepten

print dit recept

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *