Cajun kip salade met Thaise dressing

Cajun kip salade met Thaise dressing

Ingrediënten

– 100 gr gemengde sla
– 75 gram taugé
– 125 gr cherry tomaten
– 2 rode paprika’s
– snufje peper
– 25 CC Amelander dressing
– 40 gr cashewnoten
– 100 ml ketjap
– 100 ml chilisaus
– 1 limoen
– 2 kipfilets
– 3 el cajunkruiden

Bereiding

De paprika’s op een gaspit leggen en rondom helemaal zwart blakeren. In een plastic zak af laten koelen. Velletje verwijderen, zaadlijsten verwijderen en in repen snijden. Tomaatjes halveren. Kip in schuine plakken snijden en bestrooien met cajun kruiden. In een beetje olijfolie snel bruin en gaar bakken.

Voor de dressing de cashewnoten fijnmalen of fijnstampen in een vijzel. Mengen met het sap van de limoen, de ketjap en de chilisaus.

De sla mengen met de taugé en de Amelander dressing. De cherrytomaatjes, de gegrilde paprika en de gegrilde kip erover verdelen. De Thaise dressing er in een apart bakje bij serveren.

Eet smakelijk! Ik zie u graag terug op ernakookt.nl
Heeft het u goed gesmaakt? Hebt u een mooie foto van uw gerecht of heeft u opmerkingen over een recept? Dan kunt u dit delen op http://www.facebook.com/ernasrecepten

print dit recept

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *