Pung Pho kip

Pung Pho kip

8 kippendijen in blokjes met 1 el maizena, peper en zout, 3 minuten op hoog vuur bakken in wat olijfolie met een kneepje rode peper (uit zo’n handige tube). Sausje van 2 el ketchup, 2 el chilisaus, 2 el ketjap, 2 el hoisinsaus, 2 el balsamico azijn, 100 ml groentebouillon en een el maizena toevoegen. 5 minuten zacht smoren.

Serveren met rijst en roergebakken groente (en eventueel wat cashewnootjes of lente-uitjes).

Eet smakelijk! Ik zie u graag terug op ernakookt.nl
Heeft het u goed gesmaakt? Hebt u een mooie foto van uw gerecht of heeft u opmerkingen over een recept? Dan kunt u dit delen op http://www.facebook.com/ernasrecepten

print dit recept

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *