Kip Korma

Kip Korma

1 tl kerrie, 1 tl. kurkuma, 1 tl. koriander en 1 tl. gember mengen met 2 el zonnebloemolie.
500 kipfilet in blokjes hier doorheen mengen.
Minimaal een half uur laten intrekken.
1 grote ui fijnsnijden en fruiten een beetje olie.
1/2 fijngesneden rode peper (of een kneepje uit zo’n handige tube), 1 el suiker en de kipfilet toevoegen.
Paar minuten meebakken.
1 blikje tomatenpuree toevoegen en 2 minuten meebakken.
2 grote tomaten in stukken, 1 tl korianderblad,100 ml room en 50 ml water toevoegen.
10 minuten zacht doorkoken.Op smaak brengen met zout en peper.

Eet smakelijk! Ik zie u graag terug op ernakookt.nl
Heeft het u goed gesmaakt? Hebt u een mooie foto van uw gerecht of heeft u opmerkingen over een recept? Dan kunt u dit delen op http://www.facebook.com/ernasrecepten

print dit recept

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *