Roti

Roti            (voor 6 personen)

600 gram kippedijen
3 tenen knoflook
1 grote ui in snippers
6 aardappelen, vastkokend
600 gram verse sperziebonen
6 roti vellen
6 hardgekookte eieren
40 milliliter water
1 blikje tomatenpuree (140 gram)
1 theelepel sambal
olie
5 eetlepels Kerrie Masala
3 kippenbouillonblokjes

De aardappelen en sperziebonen in stukken snijden en beetgaar koken.
Kip in stukken snijden en in een beetje olie bruin, maar nog niet helemaal gaar.Knijp boven je pan de knoflook uit en fruit dit samen met de ui en de sambal. Voeg de tomatenpuree toe en laat deze ook even mee fruiten. Voeg nu 4 eetlepels kerrie masala en het water toe.

Verkruimel de bouillonblokjes in de mix en doe ook de aardappelen, sperziebonen en eieren erbij. Laat inkoken tot sausdikte.
De rotibladen kort verwarmen in een hete pan.

De volgende dag is de roti het lekkerst.

Eet smakelijk! Ik zie u graag terug op ernakookt.nl
Heeft het u goed gesmaakt? Hebt u een mooie foto van uw gerecht of heeft u opmerkingen over een recept? Dan kunt u dit delen op http://www.facebook.com/ernasrecepten

print dit recept

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *