Thaise rundvleessalade

Thaise rundvleessalade

2 entrecotes van circa 200 gram,
4 eetlepels limoensap,
2 eetlepels suiker,
4 eetlepels vissaus,
2 verkruimelde gedroogde chilipepers,
1 rode ui,
2 lente-uitjes,
frisee-sla,
kerstomaatjes,
1 kleine komkommer,
verse basilicum en verse munt.

Bak de entrecotes circa 8 minuten op de grill. Keer ze halverwege. Laat het vlees iets afkoelen en snij het in flinterdunne plakjes. Meng voor de marinade 4 eetlepels limoensap 1-2 eetlepels suiker, 4 eetlepels vissaus en 2 verkruimelde gedroogde chilipepers. Schep het vlees, 1 rode ui in dunne ringen, 2 eetlepels basilicumblaadjes en 2 lente-uitjes in ringen door de marinade en laat het afgedekt minstens 4 uur staan.
Meng de frisee-sla met circa 15 gehalveerde kerstomaatjes, 1 kleine komkommer in repen en het vleesmengsel met de marinade. Strooi er 2 eetlepels verse basilicumblaadjes en 1 eetlepel verse muntblaadjes over.

print dit recept

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *