Mangocake

Mangocake
Frisse zomerse fruitcake

5 dl. mangopuree (van verse rijpse mango’s),
5 dl. slagroom,
2 eetlepels suiker,
6 blaadjes gelatine.

1 versgebakken cake (zie recept) en vers fruit.

Week de gelatineblaadjes in ruim koud water. Verwarm 3 eetlepels mangopuree en los de gelatine hier al roerend in op. Voeg het toe aan de rest van de puree en blijf roeren tot de massa geleiachtig wordt. Laat dit in de koelkast opstijven. Klop de slagroom met de 2 eetlepels suiker bijna stijf en spatel hem door de mangomassa.
Snij de cake in plakken en bekleed er de bodem en de wanden van een ingevette en met kristalsuiker bestrooide cakevorm mee. Schep de mangomassa erop en dek af met een laag cake. Zet de cake afgedekt in de koelkast tot een half uur voor gebruik. Snij de cake in plakken en garneer met vers fruit.

Eet smakelijk! Ik zie u graag terug op ernakookt.nl
Heeft het u goed gesmaakt? Hebt u een mooie foto van uw gerecht of heeft u opmerkingen over een recept? Dan kunt u dit delen op http://www.facebook.com/ernakookt

print dit recept

One Comment

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *