fbpx

Thais toetje

Thais toetje
Roomijs met gemarineerde banaan en honeypecans

75 gram roomboter,
1 deciliter slagroom,
65 gram donkerbruine basterdsuiker,
4 eetlepels gembersiroop,
2 eetlepels citroensap,
4 bananen,
75 gram gesuikerde pecannoten (honeypacans AH),
roomijs

Boter, room, suiker, gember en citroensap in circa 2 minuten inkoken tot sausdikte. De bananen in plakjes snijden. Afgekoelde saus over de bananen schenken.
5 minuten in laten trekken.
In een 4 mooie coupes 3 bolletjes roomijs scheppen. Garneren met de gemarineerde bananen en de grof gehakte honeypecans.

Ideale afsluiting van een Thais menu!

Eet smakelijk! Ik zie u graag terug op ernakookt.nl
Heeft het u goed gesmaakt? Hebt u een mooie foto van uw gerecht of heeft u opmerkingen over een recept? Dan kunt u dit delen op http://www.facebook.com/ernakookt.

print dit recept

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *