fbpx

Chocolade tulband

Chocolade tulband

6 grote eieren,
zeker 5 minuten kloppen met 345 gr suiker (het moet dik en wit zijn).
315 gr Koopmans cakemeel toevoegen en kort mixen.
375 gr. gesmolten roomboter toevoegen en kort mixen.
Zeker 2/3 in de ingevette tulband doen.
1 el cacao of 3 el gesmolten pure chocolade door de rest van het beslag mengen en in de vorm gieten.

60 minuten bakken net iets onder het midden van een oven (hete lucht) op 170 graden.

Na het afkoelen overgieten met melkchocolade (een uur laten drogen) en dan witte chocolade.
Het duurt zeker 3-4 uur voor de chocolade daarna goed is uitgehard.

NB: altijd callets gebruiken van Callebaut!

Eet smakelijk! Ik zie u graag terug op ernakookt.nl
Heeft het u goed gesmaakt? Hebt u een mooie foto van uw gerecht of heeft u opmerkingen over een recept? Dan kunt u dit delen op http://www.facebook.com/ernasrecepten

print dit recept

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *