fbpx

Kipfilets met kaas en champignons

Kipfilets met kaas en champignons

4 enkele kipfilets,
zout,
versgemalen peper,
bloem,
50 gram boter,
4 plakjes belegen kaas,
1,5 dl. droge witte wijn,
150 gram in champignons in plakjes.

Bestrooi de kipfilets met wat zout en peper en wentel ze door de bloem. Verhit de boter en bak de filets hierin rondom bruin. Leg de kipfilets in een ovenvaste schaal en leg op elke filet een plakje kaas. Schenk de bakboter over de filets en schenk de wijn in de schaal. Strooi de champignons rondom de kipfilets. Plaats de schaal circa 10 minuten in een oven van 200 graden tot de kaas gesmolten maar nog niet bruin is geworden.

Eet smakelijk! Ik zie u graag terug op ernakookt.nl
Heeft het u goed gesmaakt? Hebt u een mooie foto van uw gerecht of heeft u opmerkingen over een recept? Dan kunt u dit delen op http://www.facebook.com/ernakookt

print dit recept

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *