Kipfilet in roquefortsaus
Geplaatst op 6 december 2018
Kipfilet in roquefortsaus
2 kipfilets,
zout,
versgemalen peper,
25 gram boter,
1 kleine ui,
125 gram champignons,
1 dl. room,
0,5 theelepel tijm,
75 gram roquefort.
Bestrooi de kipfilets met zout en peper en bak ze bruin in de boter. Fruit de ui en de in plakjes gesneden champignons mee. Schep alles uit de pan en houd het warm. Schenk de room bij het braadvocht, voeg de tijm en de verkruimelde roquefort toe en laat de kaas al roerend smelten. Eventueel bijbinden met allesbinder. Geit de saus over de kipfilets en dien heet op.
Eet smakelijk! Ik zie u graag terug op ernakookt.nl
Heeft het u goed gesmaakt? Hebt u een mooie foto van uw gerecht of heeft u opmerkingen over een recept? Dan kunt u dit delen op http://www.facebook.com/ernakookt