fbpx

Kippelevertjes met bacon

Kippelevertjes met bacon

600 gram kippenlevertjes,
200 gram bacon,
1 ui,
1 eetlepel bloem,
1 dl. rode wijn,
1 dl. kippenbouillon,
1 teentje geperste knoflook,
gehakte peterselie,
1 laurierblaadje,
tijm.

Week de kippenlevertjes circa 1 uur in melk en laat ze uitlekken op keukenpapier. Snipper de ui en snij de bacon klein. Smelt de boter en fruit hierin de ui en de bacon. Voeg de knoflook en de kippenlevertjes toe en bak ze bruin. Strooi er de bloem en wat zout, peper en tijm over en bak het geheel nog even door. Doe de warme bouillon, de wijn en het laurierblaadje in de pan. Laat dit circa 10 minuten zacht stoven. Bestrooi het geheel met de fijngehakte peterselie.

‘Serveer met geroosterd brood.’

Eet smakelijk! Ik zie u graag terug op ernakookt.nl
Heeft het u goed gesmaakt? Hebt u een mooie foto van uw gerecht of heeft u opmerkingen over een recept? Dan kunt u dit delen op http://www.facebook.com/ernakookt

print dit recept

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *