fbpx

Kip in jagerssaus

Kip in jagerssaus

4 kipfilets,
1 ui,
1 teentje knoflook,
zout,
versgemalen peper,
1 blikje tomatenpuree,
1 dl. witte wijn,
1 dl. kippenbouillon,
allesbinder,
scheutje room,
1 eetlepel peterselie,
4 eetlepels olijfolie.

Maak de olie heet in een braadpan en braad de kipfilets rondom bruin. Fruit de gesnipperde ui even mee. Faal de filets uit de wok en houd ze warm. Voeg de tomatenpuree, de in plakjes gesneden champignons, de room en de kruiden toe. Leng dit mengsel aan met bouillon en witte wijn. Breng het aan de kook en bind het met allesbinder. Maak de saus op smaak met peper en zout. Leg de kipfilets in de saus en laat het gerecht goed doorwarmen.

Eet smakelijk! Ik zie u graag terug op ernakookt.nl
Heeft het u goed gesmaakt? Hebt u een mooie foto van uw gerecht of heeft u opmerkingen over een recept? Dan kunt u dit delen op http://www.facebook.com/ernakookt

print dit recept

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *