fbpx

Griekse kipschotel

Griekse kipschotel

4 kipfilets,
olijfolie,
2 teentjes gehakte knoflook,
3 eetlepels kerrie madras,
1 liter kippenbouillon,
500 gram sperziebonen,
1 kilo aardappelen,
zout,
versgemalen peper.

Ui grof hakken. Aardappelen in stukken snijden. Sperziebonen halveren. Flink wat olijfolie verhitten en uien en knoflook met 3 eetlepel kerrie madras fruiten. Kipfilet in blokjes snijden en rondom bruin bakken. Kippenbouillon toevoegen en sperziebonen en aardappelen in circa 45 minuten zacht gaar stoven.

‘Lekker met een Griekse salade’

Eet smakelijk! Ik zie u graag terug op ernakookt.nl
Heeft het u goed gesmaakt? Hebt u een mooie foto van uw gerecht of heeft u opmerkingen over een recept? Dan kunt u dit delen op http://www.facebook.com/ernakookt

print dit recept

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *